یکی از مقامهای بلند پایه دولتی در حال خوردن افطار و حسرت که چرا جزو زیر خط فقری های مملکت نیست (برای بر طزف شدن علامت تعجبی که در ذهن دارید ،به متن زیر مراجعه کنید لطفا!).
مشاور معاونت پارلماني و حقوقي رئيسجمهور درباره برگزاري افطاري دولت در روزهاي قبل از گرفتن راي اعتماد براي وزرا گفت: به والله افطاريهاي دولت فقط نان، پنير و سبزي بود كه طي آن گفتوگوهايي صورت ميگرفت وسئوالاتي مطرح ميشد كه به آنها پاسخ ميداديم.- خبرگزاري ايلنا
در همين راستا با مشخص شدن نوع غذاي افطار در راس هرم قدرت در ايران به بررسي خوردني ها و نوشيدني هاي طبقات پاييني هرم غذايي- قدرتي در وعده افطار مي پردازيم:
افطاري مشاوران ارشد: نان و پنير و سبزي همراه با دو عدد سيب زميني پخته.
افطاري وزرا: نان و پنير و سبزي و خرما با يک ليوان چاي تلخ داخله.
افطاري معاونان وزير: نان و پنير و گردو با يک ليوان چاي شيرين خارجه همراه با مختصري نان روغني.
افطاري مدير کل ها: چاي اعلا همراه با نان سنگگ دو تنوره خاشخاشي ، کره و مربا و عسل و شير برنج و چند عدد زولبيا.
افطاري کارمندان رده بالا: حليم با گوشت بوقلمون همراه با چاي و شربت و موز و انگور و نان شير مال و مختصري هم چلو خورشت فسنجان کم روغن با سالاد و ليموترش و دوغ.
افطاري کارمندان ساده: کله پاچه، کباب کوبيد، خورشت فسنجان پر روغن، انواع کتلت ، آناناس و هلو انجيري و گلابي چيني، مسقطي، ماست و خيار ، سالاد فصل با سس مايونز پرچرب همراه با چند پرس خوراک جوجه چيني، شنيسل مرغ، لازانيا و مرصع پلو.
و بالاخره افطاري زير خط فقري ها: تمام موارد فوق همراه با: خاويار، شيشليک مخصوص گوسفندي، کباب برگ، خوراک زبان ، بيف استراگانف، سوپ خرچنگ، شاه ميگوي کبابي ، ژله، کرم کارامل و مقادير زيادي نوشابه ، انواع خورشتهاي ايراني، غذاهاي ايتاليايي و ترکي و فرانسوي و روسي و چيني و غيره (با یک وجب روغن روش!)...
علی زراندوز
تاريخ : سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸